Kynseed 100 % Achievement Guide (2024)

Kynseed 100 % Achievement Guide (1)

  • Otsikko: Kynseed 100 % Achievement Guide
  • Release Date:
  • Kehittäjä:
  • Kustantaja:
Tiedot Kynseed 100% Achievement Guide -oppaasta ovat edelleen epätäydellisiä. Auta meitä täyttämään pelin tiedot tämän avulla Yhteydenottolomake.

Lopetin pelin ennen kuin kukaan muu teki tämän oppaan, joten taidan tehdä sen nyt.

Tarinaan liittyvät saavutukset

Kynseed 100 % Achievement Guide (2)

Olemme vasta aloittaneet
Suorita prologi loppuun

Pelaa vain ensimmäinen kausi/lapsiosio pelin alussa.

Kynseed 100 % Achievement Guide (3)

Ei selvinnyt
Tyhjennä tarinatehtävä Murder Most Fowl

Tämä tehtävälinja alkaa Worzel Scrumpyn kautta, kun maineesi saavuttaa Novicen (Tier 2).

Kynseed 100 % Achievement Guide (4)

Nukkuuko lapsi?
Tyhjennä tarinatehtävä Kadonnut lapsi

Kun maineesi saavuttaa oppipoika (Tier 3), saat postit*e kirjeen, jossa kerrotaan kadonneesta lapsesta ja seikkailun aloittamisesta. Suorittaaksesi sinun täytyy vain taistella tiesi Simplewoodin läpi.

Kynseed 100 % Achievement Guide (5)

Pumpattu ylös
Tyhjennä tarinatehtävä The Unwell

Kun maineesi saavuttaa Journeymanin (Tier 4), voit puhua Paige Turnerin kanssa Frogmarshissa. Tarvitset pullon siunattua vettä, jonka löydät Tir Na Nogista. Kun olet hankkinut, puhu Paigen kanssa uudelleen ja hän avaa tien Dreadwatersille. Astu sisään klo 5 jälkeen ja hiipi Daddy Long Legsin ohi hänen pesälleen. Käytä lopuksi siunattua vettä huoneen keskellä olevaan kaivoon. Ehkä nyt Copperpotin asukkaat ovat vähän ystävällisempiä.

Kynseed 100 % Achievement Guide (6)

Nopea JibberJabber
Tyhjennä tarinatehtävä Tapaaminen

Kun maineesi saavuttaa Craftsmanin (Tier 5), voit kohdata Jabberwockyn ensimmäistä kertaa. Löydä se aivan Toughwoodin ulkopuolelta keskiyöllä myrskyn aikana.

Kynseed 100 % Achievement Guide (7)

Häpeä minua

Tyhjennä tarinatehtävä Fool Me Twice

Kun maineesi saavuttaa Artisanin (Tier 6), varo toista kirjettä, joka ei todellakaan ole hag. Tyhjennä Midwood suorittaaksesi tehtävän loppuun.

Mysteerit Spadesissa

Tyhjennä tarinatehtävä Menneisyyden hautaaminen

Kun maineesi saavuttaa Adeptin (Tier 7), sisaruksesi lähettää sinulle tällä kertaa kirjeen, jossa hän pyytää apua edesmenneen setäsi päiväkirjaan. Seuraa päiväkirjan arvoitusta ja kaivaa setäsi vanha miekka Shadderwryth Ore -lapiolla.

Kolme on viehätysvoima

Tyhjennä tarinatehtävä Thir Time Lucky

Kun maineesi saavuttaa asiantuntijan (Tier 8), etsi vielä uusi kirje, joka ei todellakaan voisi olla uusi jätkä kolmatta kertaa. Puhdista kovapuu suorittaaksesi tehtävän.

Snake Solids

Tyhjennä tarinatehtävä Charming the Wyrm

Kun maineesi saavuttaa mestarin (Tier 9), sisaruksesi antaa sinulle tehtävän valmistautua kohtaamiseen Jabberwockin kanssa. Tarvitset Abbysstone Orea, joka osoittautuu kakkaksi. Ruoanlaittomestari auttaa sinua suunnittelemaan laksatiivia ja löydät wyrmin luolan Daddy Longlegin luolan takaa Dreadwatersistä.

Oi surkea päivä! Callooh! Callay

Tyhjennä tarinatehtävä Jabberwock

Kun maineesi saavuttaa Legendin (Tier 10), on vihdoin aika tappaa Jabberwock.
Kun olet tehnyt vorpal-miekkasi abbysstonesta ja sinulla on hyaliitinen viehätys, suuntaa kovapuuhun keskiyön myrskyn aikana. Se voi myös auttaa tuomaan abbysstone-osaston, vaikka sitä ei vaadita.

Käsityö- ja kauppasaavutukset

Kynseed 100 % Achievement Guide (12)

Se on raakaa

Valmista ensimmäinen ateria

Valmista vain jotain liedellä, kun olet löytänyt reseptin, jonka voit täydentää.

Terveisiä kokille

Valmista 5 tähden ateria

Minusta tämä oli helpoin saavuttaa keittämällä piirakoita, minipeli on kohtuullisen helppo ja antaa sinulle 2 bonustähteä, jos suoriudut hyvin. Sinun pitäisi pystyä saamaan tämä käyttämällä vain 3 tähden materiaaleja.

Iron Maiden

Tako ensimmäinen esineesi

Jos noudatat tehtäviäsi, saat tämän, kun teet sirpin prologin aikana.

Sweet Spotsin osuminen

Tee 5 tähden esine

Jos yrität kiirehtiä tätä, sinun pitäisi pystyä käyttämään 4 tähden malmia joko 5 tähden miekan tai sirpin luomiseen, jos täydennät minipeliä. Muuten suosittelen hankkimaan 5 tähden malmin ja tekemään lapion, luota minuun, että haluat 5 tähden lapion.

Vain lusikallinen sokeria

Luo ensimmäinen hoitosi

Sinun pitäisi saada tämä prologin aikana, kun teet lääkettä sedille, jos et, olet huono veljentytär tai veljenpoika.

Georgen mielestä se on ihmeellistä

Luo ensimmäinen 5 tähden hoitosi

Helpoin tapa saada 5 tähden parannuskeino on valmistaa mitä tahansa voiteita. Se on toinen helppo minipeli, joka antaa 2 bonustähteä täydellisyydestä, joten sinun pitäisi pystyä saavuttamaan tämä kolmen tähden materiaaleilla. Jotta saat täydellisen tuloksen joka kerta, laita kulhoon 3 tippaa aineksiasi ja täytä loput vahalla. Ei tarvitse sekoittaa.

Avoinna kaikkina aikoina

Osta kauppa

Halvimmat ovat lähtökaupungissa. Suosittelen apteekkia maineen parantamiseksi.

Olet erityinen

Erikoistu myymälään

Tir Na Nogista löydät gnome-käsityöläisen, joka myy erikoisliikkeitä hintaan 3000 messinkiä per pop. Suosittelen alkuun eksoottisia hoitoja, vaikka kalakauppa on myös aika vahva.

Pirteä Blinder

Avaa kaikki kaupan edut

Tämä on pelkkää puuhailua. Kaikilla liikkeillä on omat luokkansa ja ne tuottavat etuja yhtenäiselle poolille, joten suosittelen käyttämään kaupoissasi ja pahoissasi hankittuja etuja apteekkien maksimoimiseksi ensin. Huomaa, että sinun ei tarvitse maksimoida erikoistumisetujasi tätä varten, vain peruskaupan edut.

Kyläläisten suhteiden saavutukset

Kynseed 100 % Achievement Guide (21)

Sinulla on ystävä minussa

Tule ystävälliseksi kyläläisen kanssa

Etsi joku, josta pidät, ja anna hänelle lahja, jota he eivät vihaa joka päivä, kunnes he saavuttavat ensimmäisen ystäväkynnyksen.

He pitävät minusta!

Kannusta kyläläistä pitämään sinusta

Jatka sitä, kunnes ne saavuttavat toisen kynnyksen.

NPC, joka rakasti minua

Muodosta rakkauden side kyläläisen kanssa

Jatka sitä, kunnes he saavuttavat kolmannen ja viimeisen kynnyksen. Heidän pitäisi antaa sinulle ainutlaatuinen tehtävä nyt todistaa, että todella rakastat heitä.

Hitch in Time

Mennä naimisiin

Suorita tämä ainutlaatuinen tehtävä ja anna heille lahjaksi valkoinen ruusu, jonka löysit Loverwoodista jumalattaren päivänä. Tämä aloittaa viikon mittaisen tehtävän, jossa saat uuden tehtävän joka päivä. Kun olet suorittanut tehtävän, voit antaa rakastajallesi sidontanauhat milloin tahansa häiden aikataulua varten. Älä missaa päivämäärää ja varmista, että aloitat häät puhumalla papin kanssa Loverwoodissa ennen klo 1 samana päivänä.

Kinder Surprise

Hanki lapsi/adoptio

Nyt kun olet naimisissa, anna rakastajallesi kani-korndolli, jonka voit ostaa useimmista tavallisista liikkeistä (tai tilata omasta, jos sinulla on ensimmäisen tai toisen tuotteen lukituksen avausetu). Tämä aloittaa minipelin, jossa pyörität vain pyörää ja toivot pääsevasi haikarakuvaan. Jos et näe haikarakuvaa, lisää miehisyyttäsi (5 alkuporkkanaa sopivat tähän hyvin) ja ehkä rukoile jumalatarta lisää vauvojen mahdollisuutta ja yritä uudelleen. Kun onnistut, odota haikaraa viikon kuluttua uutta vauvaasi varten.

Kampaa perillinen

Anna Kynseed eteenpäin

Kun olet saavuttanut 50 vuoden iän, tämä tapahtuu luonnollisesti. Voit nopeuttaa prosessia napsauttamalla kynseed-root-painiketta, jos olet kärsimätön tai olet vain valmis nykyisen sukupolven kanssa.

Ooh, ei olisi pitänyt!

Lahjoita kyläläiselle yksi hänen pitämistään esineistä

Olen kuullut, että Ned Scrumpy pitää omenoista.

Nämä ovat kolme suosikkiasioitani

Anna kyläläiselle lahjaksi kaikki hänen pitämänsä tavarat

Jos annat jokaiselle jotakin lahjaksi joka päivä, huomaat hetkessä, mitkä kolme tykkää. Vaikka olen kuullut, että Ned Scrumpy pitää myös kaasumaisista omenoista ja päärynöistä.

Huomattavaa edistystä

Suorita palvelus tai ilmoitustaulutehtävä NPC:lle

Tee vain tehtävä ilmoitustaululla. Tai tee NPC-tehtävä kysymällä, miltä NPC voi, kun heidän päänsä yläpuolella on huutomerkki.

Itken jos haluan

Anna NPC:lle syntymäpäivälahjaksi jokin ei-tykätty esine

Tee tämä mieluiten jollekulle, josta et pidä, ja jatka niin, kunnes he vihaavat sinua. Ei todellakaan, tietty eläimistö ja kasvisto kasvavat paremmin ruokkimalla sitä vihaa tai jotain.

Taistelun saavutukset

Kynseed 100 % Achievement Guide (31)

Piknik metsässä

Kirkas Simplewood

Ei paha, mutta saatat haluta hankkia ensin kunnollisen sinkki- ja rautamiekan käsitelläksesi nymfiä ja vastaavasti haguja.

Olet yksinkertaisesti paras

Kirkas Simplewood, kun olet matkustanut niin syvälle kuin voit

Voit joko kiirehtiä syvimpään osioon tai suunnitella sen niin, että osut syvimpään syvyyteen viimeisessä huoneessa. Joka tapauksessa totu vaikeuteen siellä, koska tarvitset 5 tähden hirviöpisaroita myöhemmin. Henkilökohtaisesti minun tappamisjärjestykseni on lobs>nobs>hobs>nymfit>hags.

Hags minusta vasemmalla, Croakers oikealla

Kirkas Midwood

Kupari on hyvä croakerille ja Luminium fachenille.

Keskellä jumissa kanssasi

Puhdista Midwood, kun olet matkustanut niin syvälle kuin pystyt

Sama säe kuin ensimmäisessä. Midwoodissa tappajani on croakers>greater nobs>fachen>water hags>spriggen. Jos olet kunnollinen torjumaan, spriggen tappaa itsensä sinulle, kun käsittelet todellisia uhkia.

Kun meno on kovaa

Kirkas kovapuu

Pidän shadderwrythistä ogyreista ja raudasta jäännöksille ja haguille.

Kova lähtee käyntiin

Puhdista Toughwood, kun olet matkustanut niin syvälle kuin voit

Tappojärjestys täällä on yleensä ogyr>barghest>banshee>jäännös>night hag. Yleensä ei koskaan anna ogyrien ja barghestin tarttua toisiinsa, ogyr saa pillihyökkäyksen, joka antaa kaikkien barghestien hyökätä sinua nopeasti. Banshee on enimmäkseen pelkkää tuskaa liittolaistensa suojelemisesta, vaikka sen hyökkäykset voivat myös ampua sinua maksimisyvyyteen. jäännöksissä on tainnutus, jota sinun on vältettävä, ja hakit ovat eräänlainen pushover varsinkin verrattuna yksinkertaiseen puuhun.

Kuin pomo

Päihitä eliittihirviö

Tarinatehtävät synnyttävät eliittiä, mutta voit myös synnyttää niitä ottamalla eliittisopimukset noitametsästäjältä Homesteadsin tavernassa. Joka tapauksessa ne ovat aina viimeisessä huoneessa paitsi pimennyksen aikana, jolloin ne kutevat joka huoneessa tehtävistäsi riippumatta.

Tutkimussaavutukset

Kynseed 100 % Achievement Guide (38)

Räjähtävä kartografia

Löydä kaikki karttakivet yhdestä paikasta

Sinun pitäisi luultavasti saada tämä maatilapäivänäsi 1.

Kaikki kartoitettu

Löydä kaikki karttakivet joka paikasta

Tämä pitäisi korjata nykyisestä korjaustiedostosta lähtien. Viimeinen sijainti, jonka tarvitset, avataan tunnettuustasolla 9.

Briarin kihlaus

Matka Briariin

Heti prologin jälkeen varusta obscura-linssi, mene maatilasi kiviympyröille, loista valosi luoteisen oviaukon läpi ja astu sisään.

Paradise Found

Matka Tir Na Nogiin

Saat tarvittavan lasilinssin, kun tapaat Mestarit Circlessä. Käytä obscuraa kiviympyröiden koillisovella.

Ramble in the Bramble

Matkaa Evergreeniin

Voit hankkia tarvittavan linssin hintaan 2000 messinkiä Pixie Lotteryn kauppakeskuksesta Tir Na Nogissa. Sen kaakkoisovi tällä kertaa.

Tyhjiöpakattu

Saat tarvittavan linssin, kun saavutat tunnettuuden tason 9 ja puhut mestareiden kanssa ympyrässä. Nyt lounaaseen.

Super Casanova

Löydä kaikki treffipaikat

Luultavasti löydät nämä kaikki etsiessäsi karttakiviä. Aion tehdä heille oppaan, kun tämä opas on valmis.

Absolute Beginners

Opi taito mestarilta

Saat tämän luultavasti prologin aikana Cooking-mestarilta.

Nyt olen Mestari

Opi kaikki taidot mestarilta

Puutarhamestarin tehtävät ovat muistaakseni helpoimpia, vaikka sillä ei ole väliä, kumpi teet ensin seuraavan saavutuksen takia.

Taitopyöräily

Opi kaikki taidot kaikilta mestarilta

Valmistaudu jauhamiseen. Monissa tapauksissa korkea-arvoinen työkalu voi syrjäyttää vaadittujen kalojen, viljelykasvien ja yrttien tähdet. Lisäksi 5 tähden lapio hyaliittia tai abysstonea voi kaivaa esiin joitain miekka- ja jousimestareille tarvittavia hirviön osia.

Jäniksen nostattavia hintoja

Osta ensimmäinen Fairweather-tuotteesi

Ilmaista ei lasketa. Palaa Briariin ja osta jotain mistä pidät. Älä huoli, se on vain muutaman vuoden päässä elämästäsi.

Jep iso Kuluttaja

Voita huutokauppa

Mikä tahansa huutokauppa käy, mutta luultavasti sait tämän prologin aikana, kun ostit sen sian setällesi, eikö niin?

♥♥♥♥-A-Hoop

Voita Marble Tossin pääpalkinto

Tämä voi olla jännä sen mukaan, kuinka hyvä olet minipelissä. Se sijaitsee Festival Greenissä melkein minkä tahansa kauppa-/huutokauppa-/kilpailu-/jumalattar-/kilpailupäivänä. Tarvitset vähintään 1500 pistettä päästäksesi pääpalkintoon, mikä tarkoittaa, että sinun on tähdättävä vihreisiin ympyröihin saadaksesi lisäpalloja useita kertoja. Muista vain, että sinun ei tarvitse seistä yhdessä paikassa ja pallo pomppii osuakseen kauempana oleviin kohteisiin.

Voita pankkiiri

Voita yksi kolmesta parhaasta Squael or No Squeal -palkinnosta

Tämä minipeli sijaitsee Tir Na Nogin itäpuolella pienessä majassa. Uskon kuitenkin, että vain pääpalkinto toi minulle saavutuksen. Joka tapauksessa arvaa satunnaisesti sian ilmapalloja, kunnes olet tarpeeksi onnekas hankkiaksesi tämän. Haluat ehkä poimia 3 taikapapua ollessasi täällä.

Se oli Fete

Voita kyläkilpailu

Älä koe, että sinun tarvitsee kiirehtiä tätä, mutta jos haluat ajoissa, suosittelen Kasviskilpailua syksyllä. Jos Salaattipäivän rukouksen saa aktivoitumaan, ei pitäisi olla vaivaa kasvattaa kolme 5 tähden vihannesta käännettäväksi. Toinen vaihtoehto on Ruoanlaittokilpailu kesällä, mutta teemalla pitää olla onnea. Joka tapauksessa, kun saat valmiiksi Mastery-taidot, sinulla on käytössäsi runsaasti 5 tähden tuotteita kaikkiin neljään kilpailuun.

Hyvässä armossa

Tee uhri Jumalattareille

Sikäli kuin tiedän, sinun on tehtävä tarjous jokaisessa kulhossa kerralla saadaksesi tämän.

Kirjaimellinen Jumalan lahja

Vastaanota 5 tähden siunaus jumalattarelta

Tee vain maksimitasotarjous, kun voit. Hedelmien tai vihannesten bonustähdet ovat hyvä tapa varata aikaisin muita 5 tähden tarjouksia.

Piilotetut saavutukset

Kynseed 100 % Achievement Guide (55)

Toista se taaksepäin

Nuorentaa rakastettua eläintä

Kun saat musiikkilaatikon tunnetun tason 7 mestarilta, vie se ja yksi lemmikkisi Dancersille. Seiso keskellä olevien kahden ympyrän pohjalla ja toista musiikkilaatikkoa tehdäksesi lemmikistäsi muutaman vuoden nuoremman.

Hintamurtajat!

Osta tuote Ghost Traderista

Loistaa obscura-lyhtysi rikkoutuneelle kärrylle Rivermoorin lounaisosassa löytääksesi Ghost Traderin. Hän myy sinulle satunnaisia ​​hirviön osia vastineeksi hyväksyäkseen kirouksen 72 tunniksi.

Salainen myyjä

Vieraile jollakin salaisista markkinoista

Kun saavutat tunnettuuden tason 3, mestarit antavat sinulle avaimen molemmille salaisille markkinoille. Ne ovat Tir Na Nogissa ja E'ergreenissä, ja ne on merkitty hyvin salaisella kyltillä, joka kertoo sinulle, minä päivänä ja kellonaikana ne avautuvat joka kausi. Suosittelen vierailemaan E'ergreenin markkinoilla korkealuokkaisten hirviöiden osien saamiseksi.

Olisiko Edward Woodward, jos voisi?

Osallistu Summertide-tapahtumaan toisen kerran

Kesän 14. päivä minkä tahansa vuoden, joka päättyy numeroon 1 (eli 11, 21, 31). Suuntaa vain Festival Greeniin ja uhrauksen pitäisi alkaa.

Se oli jalkani

Osallistu tanssiin

Tanssi pitäisi olla joka vuodenaikana jokaisessa paratiisissa, mutta toistaiseksi olen löytänyt vain Maypole Dancen, joka tapahtuu kesän 1. päivänä FestFieldissä. Sinun täytyy puhua tapahtuman mestarin kanssa aloittaaksesi osallistumisesi, sitten heittää esine tanssijoiden kehään ja toivoa, että joku poimii sen.

Pidän mieluummin lehmän

Istuta 3 taikapapua

Toivottavasti poimit ne taikapavut Tir Na Nog -minipelistä. Jos et osta kolmea, niin istuta ne The Circleen, Dreamers Nookiin ja Mosswhisper Ruinsiin.

Miksi kana ylitti tien?

Ota muna kanamuutosta

Kevään 6. päivä klo 6-8 kanat marssivat FineFayresta FestFieldille. Lähesty vain yhtä ja nappaa muna, tai jos haluat ampua ritsalla nappaaksesi 2. Tämä on loistava tilaisuus varastoida satoja munia halvaksi lahjaksi ja leivontamateriaaliksi.

Jaunting

Ota vastaan ​​esine aaveelta Spirit Walk -kävelyn aikana

8. talvipäivänä klo 8-6 aaveet ajautuvat hautausalueelta The Circleen. Kiillota obscura-lyhtysi suoraan niihin, niin ne pudottavat hirviömäisiä, valitettavasti vain 1 tähti kokemukseni mukaan, mutta ei haittaa, että varaat käsityötä varten.

Huijauskenttä

Iske Fred Barleycorn

Tämä on luultavasti syy, miksi olet tässä oppaassa. Kyläläiset eivät tiedä mistä puhuvat, Fred tulee ulos kesällä eikä syksyllä. Löysin hänet nimenomaan kesän 4. päivänä keskipäivällä Naida's Glorysta. Kun näet hänet, heittele häntä ritsalla saadaksesi herkkuja.

Klovnaamista ympärillä

Todistaja kutittelevan Tom Hookfingersin pelottelemassa kyläläistä

Kammottava klovni vaeltelee Mellowbrookissa syksyllä. Minulla ei valitettavasti ole tälle kaverille tiettyä päivää/aikaa, mutta törmäsin häneen myös monta kertaa pelin aikana. Jos hän koskettaa sinua, muista ampua hänet saadaksesi tavarasi takaisin.

There Will Be Blood

Taistele Blood Moon aikana

Kun kaikki muuttuu punaiseksi, ilmoita lähimmälle vankityrmällesi lyömistä ja tästä saavutuksesta. Blood Moon antaa kaikkien hirviöiden hyökätä samaan aikaan sen sijaan, että odottaisivat vuoroaan normaalisti. Luulen, että tipat ovat parantuneet tämän aikana, mutta en ole testannut sitä.

Verilöyly yhteensä

Taistele pimennyksen aikana

Kun yö näyttää mielestäni erityisen pimeältä? Toivottavasti he ottavat käyttöön käyttöliittymäominaisuuden kertoakseen, että pimennys on todella meneillään. Joka tapauksessa tiedät, että teit sen oikein, jos eliittihirviöitä ilmestyy joukoittain vankityrmiin.

Spawn Camper

Ota kala kiinni Fish Frenzyn aikana

Tämä näyttää sattumanvaraiselta syksyllä ja talvella. Huomaat joitain kuplia suosikkikalastuspaikallasi. Ota sieltä jotain kiinni ja nauti nopeista kalojen kuteista niin kauan kuin niitä kestää.

Onko turvallista syödä?

Poimi sieni sieni-ihmisen aikana

Luulen, että tämä tapahtuu satunnaisesti kesällä ja syksyllä, jolloin todennäköisesti keräät sieniä joka tapauksessa. En huomannut mitään selkeitä merkkejä tapahtumasta, mutta ilmeisesti sienet syntyivät normaalia nopeammin? Jos se auttaa, sain sen kerällessäni sateenkaarisientä Cuckoo Woodsissa.

Allergiakausi

Valitse kukka kukinnan aikana

Luulen, että tämä tapahtuu satunnaisesti kevään ja kesän aikana. Se on toinen, jossa en todellakaan nähnyt visuaalista ilmaisinta. Jos se auttaa, sain sen kerällessäni esikkoa Candlewych Villagessa.

Paljon hauskaa

Louhi malmia malmiryöstön aikana

Luulen, että tämä voi tapahtua milloin tahansa vuoden aikana ja se on hieman selvempi. Malmi kimaltelee, kun se on aktiivinen, ja syntyy uudelleen muutaman tunnin kuluttua (ehkä 6?).

Nähdään tähteä

Todista Lucky Lucky Star

Viimeinen satunnainen tapahtuma, näyttää voivan tapahtua milloin tahansa missä tahansa. Luulen, että ensimmäinen oli Mellowbrookissa kesällä ja toinen oli Poppyhillissä eri vuoden syksyllä. Hyvin ilmeistä, kun se tulee kaatumaan, ole vain valmis tarttumaan spriteihin, joita se vapauttaa korkealaatuisten malmien saamiseksi.

Siinä kaikki, mitä jaamme tänään tätä opasta varten. Tämän oppaan on alun perin luonut ja kirjoittanut The QuotablePatella. Jos emme pysty päivittämään tätä opasta, löydät uusimman päivityksen seuraamalla tätä linkkiä.

Jos uskot, että jokin tämän sivuston sisällöstä loukkaa oikeuksiasi, mukaan lukien immateriaalioikeuksiasi, ota meihin välittömästi yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme.
Kynseed 100 % Achievement Guide (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Francesca Jacobs Ret

Last Updated:

Views: 5561

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Francesca Jacobs Ret

Birthday: 1996-12-09

Address: Apt. 141 1406 Mitch Summit, New Teganshire, UT 82655-0699

Phone: +2296092334654

Job: Technology Architect

Hobby: Snowboarding, Scouting, Foreign language learning, Dowsing, Baton twirling, Sculpting, Cabaret

Introduction: My name is Francesca Jacobs Ret, I am a innocent, super, beautiful, charming, lucky, gentle, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.